Fes la teva comanda ORIGO!

Cistelles personalitzades per Nadal, de fruita i productes de proximitat!

Ja s’acosta el Nadal i nosaltres ja estem preparant les primeres paneres personalitzades, per tots aquells qui preparen un regalet pels seus treballadors, amics, familiars…

Paneres dolces, salades, de fruita variada…Totalment personalitzades al gust!

Per nosaltres les cistelles de nadal són tot un ritual que consisteix en escoltar al client, saber que es allò que li fa més il·lusió regalar, buscar acord al seu pressupost la millor sel·lecció de productes de proximitat de les nostres botigues i finalment, guarnir la cistella de nadal d’una manera única, ja que no hi haurà una cistella igual com la seva.

Aquest any a diferència de la resta, hem apostat pels formatges, vins i maridatges, entre altres aperitius. A l’hora de fer la cistella, el nostre personal seguirà les pautes per triar el millor formatge de proximitat, juntament amb el seu vi i complements. Però no ens hem oblidat dels llaminers, de la mà dels torrons vicens, aquest any hem incorporat la nova selecció de l’Albert Adrià, que no deixa indiferent a ningú! A banda de les tradicionals galetes birba, xocolates blanxart, polvorons del patriarca i molt més!

Per últim, per tots aquells qui segueixin volent les nostres tradicionals cistelles de Nadal plenes de fruita de temporada, veganes o bé, adaptades a qualsevol intolerància, només les heu de demanar!

A ORIGO tenim productes estrictament seleccionats per tothom!