Fes la teva comanda ORIGO!

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES

IDENTIFICACIÓ DEL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Raó social: BONSUC, SL

NIF: B60349057

Telèfon: 93.846.65.85

E-mail: administracion@fruitsagarra.com

Domicili: C/ VALLÈS S/N. POL. PLA RAMASSAR 08520-LES FRANQUESES DEL VALLÈS (BARCELONA)

Es el Responsable del tractament als efectes de la normativa en matèria de protecció de dades, per la qual cosa al tractament de les teves dades de caràcter personal, garanteix el compliment de la normativa LOPDGDD- Llei Orgànica 3/2018 de 5 de Desembre, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), així com a la Llei 34 /2002, d’11 de juliol, sobre Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), per la qual cosa facilita la informació següent sobre el tractament de les teves dades:

Aquesta política de privacitat estableix la forma i proporciona la informació necessària sobre la gestió i el tractament de les dades personals recollides en aquesta web. L’usuari haurà de llegir-la i acceptar-la abans de seguir-la.

Ens reservem el dret a modificar o adaptar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment. Et recomanem revisar-la sempre que hi accedeixis.

L’accés a aquesta web es limita a usuaris majors de 18 anys.

Les dades que et sol·licitem en tot moment són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per a la qual es recullen. Com a usuari ens certifiques que totes les dades que ens enviïs o proporcions són certes, veraces i pertinents per a la finalitat que han estat sol·licitades.

En funció del formulari o apartat al qual accedeixis, t’informem de l’ús que farem d’aquesta informació:

CONTACTES DE LA WEB O DEL CORREU ELECTRÒNIC

Quines dades recopilem a través de la Web?

Podem tractar el teu IP, quin sistema operatiu o navegador fas servir, i fins i tot la durada de la teva visita, de forma anònima.

Si ens facilites dades al formulari de contacte, t’identificaràs per poder contactar amb tu, descarregar les nostres tarifes, enviar-nos el teu currículum, o sol·licitar informació addicional sobre els nostres serveis en cas que sigui necessari.

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

 • Contestar les teves consultes, sol·licituds o peticions.
 • Gestionar el servei sol·licitat, contestar la sol·licitud o tramitar la teva petició.
 • Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
 • Facilitar-te la descàrrega de les nostres tarifes, documents o fulletons.
 • Informació comercial o esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que hi hagi autorització expressa.
 • Realitzar anàlisis i millores a la Web, sobre els nostres productes i serveis.
 • Millorar la nostra estratègia comercial.
 • Avaluar la teva candidatura.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

L’acceptació i el consentiment de l’interessat: En aquells casos on per realitzar una sol·licitud sigui necessari emplenar un formulari i fer un “clic” al botó d’enviar, la realització del mateix implicarà necessàriament que has estat informat i has atorgat expressament el teu consentiment al contingut de la clàusula annexada a aquest formulari o acceptació de la nostra política de privacitat.

Tots els nostres formularis compten amb el símbol * a les dades obligatòries. Si no faciliteu aquests camps, o no marqueu el checkbox d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació. Normalment tenen la fórmula següent: “□ He llegit i accepto la Política de privacitat.”. De la mateixa manera podràs acceptar l’enviament de comunicacions comercials clicant a “□ Accepto rebre comunicacions sobre productes i serveis”.

El compliment d’obligacions legals o l’interès legítim de BONSUC, S.L.

CLIENTS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

 • Elaboració del pressupost i seguiment del mateix mitjançant comunicacions entre ambdues parts.
 • Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
 • Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics.
 • Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística.
 • Facturació i declaració dels impostos oportuns.
 • Realitzar les transaccions que corresponguin.
 • Gestions de control i recobrament.

Durant quant de temps mantindrem les dades personals?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no en sol·liciti la supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels nostres serveis (compliment d’un contracte).

El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en cas d’estar-hi conforme, hauràs d’acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcatge de les caselles disposades a aquest efecte en els nostres formularis.

El compliment de les obligacions legals o el nostre interès legítim.

COL·LABORADORS O CANDIDATS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

En el cas que ens remetis el teu currículum o et posis en contacte amb nosaltres per poder formar part del nostre equip, les teves dades seran incorporades als nostres sistemes de tractament de dades per tal de poder avaluar la teva candidatura.

Podrem contactar-te i enviar-te informació sobre l’avaluació de la teva candidatura per correu electrònic, o per qualsevol altre mitjà de comunicació facilitat per tu.

Tractarem les teves dades amb el màxim zel per tots els nostres col·laboradors o empleats en qualsevol fase de l’avaluació de la seva candidatura, guardant en tot moment el secret i la confidencialitat sobre aquests.

Durant quant de temps mantindrem les dades personals?

El període de conservació de les vostres dades serà d’un any, llevat que exerceixis el teu dret de cancel·lació abans d’aquest període. Passat aquest termini procedirem de forma automàtica a la cancel·lació i destrucció del teu currículum.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

El consentiment de l’interessat en remetre’ns el seu currículum, clicar la casella corresponent o per accions similars.

El compliment de les obligacions legals o el nostre interès legítim.

CONTACTES XARXES SOCIALS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

 • Per facilitar el fer-se seguidor dels perfils de les empreses de BONSUC, S.L. a les xarxes socials que enllacen a la nostra web.
 • Contestar les teves consultes, sol·licituds o peticions.
 • Gestionar el servei sol·licitat, contestar la sol·licitud o tramitar la teva petició.
 • Relacionar-nos amb tu i crear una comunitat de seguidors.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

L’acceptació de la relació a l’entorn de la xarxa social que correspongui, i sempre conforme a les seves polítiques de privacitat.

En aquest sentit, volem que conegueu que el tractament de les vostres dades personals dins l’entorn d’aquestes xarxes socials es regirà per les polítiques de privacitat d’aquestes xarxes, per la qual cosa l’exercici de drets per part de BONSUC, S.L. quedarà limitat a aquelles que permeti la xarxa social de què es tracti, per això recomanem que abans de seguir els nostres perfils en xarxes socials revisi les condicions d’ús i polítiques de privacitat de les mateixes.

El compliment de les obligacions legals o l’interès legítim de BONSUC, S.L.

Durant quant de temps mantindrem les dades personals?

Únicament podem consultar o donar de baixa les vostres dades de forma restringida en tenir un perfil específic. Els tractarem tant de temps com tu permetis seguint-nos, sent amics o fent clic a “m’agrada”, “seguir” o similars.

Qualsevol rectificació, restricció d’informació o de publicacions hauràs de fer-la a través de la configuració del teu perfil d’ usuari a la pròpia xarxa social.

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES

Les teves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat per tots els nostres col·laboradors o empleats en qualsevol fase dels serveis que prestem, essent utilitzades exclusivament per les finalitats que t’hem indicat al present.

Incloem dades personals de terceres persones?

No, com a norma general només tractem les dades que ens faciliten els titulars. Si ens aportes dades de tercers, hauràs amb caràcter previ, d’informar i sol·licitar el seu consentiment a aquestes persones. Ens eximeixes de qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquest requisit.

Tractem dades de menors?

No, no tractem dades de menors de 18 anys. Per tant, no ens hauràs de facilitar les teves dades si no tens aquesta edat BONSUC, S.L. s’eximeix de qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquesta clàusula.

Realitzarem comunicacions per mitjans electrònics?

Només es faran per gestionar la teva sol·licitud, si és un dels mitjans de contacte que ens ha facilitat. Si realitzem un altre tipus de comunicacions hauran estat prèviament i expressament autoritzades per tu.

Realitzarem comunicacions comercials per mitjans electrònics?

En cas que ens autoritzis, acceptant la casella corresponent podrem remetre’t comunicacions comercials, newsletter o novetats sobre els nostres serveis o productes a les adreces facilitades a BONSUC, S.L.

En qualsevol moment podràs revocar el consentiment per enviar aquestes comunicacions sol·licitant la BAIXA dels nostres serveis de subscripció a administracion@fruitsagarra.com

Quines mesures de seguretat apliquem?

Hem adoptat un nivell òptim de protecció de les dades personals que fem servir, i hem instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques a la nostra disposició segons l’estat de la tecnologia per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades Personals.

Utilitzem tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades a la indústria, tals com firewalls, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot per evitar l’accés no autoritzat a les dades. Per aconseguir aquests fins, l’usuari/client accepta que el prestador obtingui dades per a l’autenticació corresponent dels controls d’accés si fos necessari.

Tot i això, l’usuari reconeix i accepta que les mesures de seguretat a Internet no són segures al cent per cent.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Amb caràcter general les teves dades no seran comunicades a cap tercer aliè a BONSUC, S.L. excepte obligació legal. Com a encarregats de tractament, tenim contractats diferents proveïdors de serveis, havent-se compromès al compliment de les disposicions normatives, d’aplicació en matèria de protecció de dades, en el moment de la seva contractació.

D’igual forma, per a complir amb les finalitats indicades en la present Política de Privacitat, pot ser necessari que donem accés a les teves dades personals a alguna de les empreses de FRUITS SEGARRA GRUP (FRUITS SEGARRA DISTRIBUCIÓ, S. A., FRUITS SAGARRA, S.A, EL PENJADIS MEDITERRANI, S.L.), en la mesura en què necessitin accedir a les teves Dades Personals per a prestar algun servei o per estar directament implicades en els processos de selecció en els quals hagis presentat la teva candidatura o bé perquè sigui necessari d’acord amb els interessos i l’interès legítim de BONSUC, S.L.

Transferències internacionals

Amb caràcter general BONSUC, S.L.no realitza transferències internacionals de dades fora de la UE.

Quins drets pots exercir?

 • Podràs saber si estem tractant les dades o no.
 • Podràs accedir a les teves dades personals.
 • Podràs sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.
 • Podràs sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.
 • Podràs sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades.
 • Podràs presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, autoritat de control competent, si creus que no t’hem atès correctament a www.agpd.es.
 • Podràs revocar el consentiment per a qualsevol tractament per al qual hagis consentit, en qualsevol moment.
 • Si modifiqueu alguna dada, haureu de comunicar-les per mantenir-les actualitzades.

Podràs exercir tots els teus drets, bé a la nostra adreça postal que figura a la capçalera o bé a: administracion@fruitsagarra.com.

Necessites informació o formulari per a l’exercici d’aquests Drets?

Disposem de formularis per a l’exercici dels teus drets, ens hauràs de sol·licitar a: administracion@fruitsagarra.com.

Aquests formularis han d’anar signats electrònicament o acompanyats de fotocòpia del DNI.

Quan triguem a contestar-te a l’Exercici de Drets?

Com a màxim en un mes des de la teva sol·licitud, i dos mesos si és molt complex, en aquest cas et notificarem que necessitem més temps.

Tractem galetes?

Sí, podreu consultar la política de cookies a l’enllaç corresponent des de l’inici de la nostra web.

Durant quant de temps mantindrem les teves dades personals?

Les dades personals seran mantingudes mentre mantinguis una relació amb nosaltres. Un cop tractats en cada finalitat es mantindran durant els terminis legalment previstos.

En cas d’haver autoritzat l’enviament de comunicacions comercials, mantindrem les vostres dades mentre no sol·liciteu la cancel·lació.

Consentiment i acceptació

Marcant les caselles d’acceptació obligatòria de la nostra “Política de Privacitat” i l’entrada de dades als camps dels nostres formularis, acceptes expressament i de forma lliure i inequívoca, que les teves dades són necessàries per atendre la teva petició, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i per tant consentint el tractament de les teves dades per part de BONSUC, S.L., en la forma i per a les finalitats indicades a la present Política de Privacitat o aquelles que poguessin determinar-se en les diferents seccions de la Web.

Modificacions de la present Política de Privacitat

BONSUC, S.L., pot alterar aquesta política de privacitat per adaptar-la a les modificacions que es produeixin o pels canvis legislatius que vagin apareixent i afectin les polítiques recollides en aquest document. Com a conseqüència, recomanem que ho revisi periòdicament, així com que es posi en amb nosaltres davant qualsevol tipus de dubte o incidència al correu
electrònic: administracion@fruitsagarra.com.

Última actualització: juliol de 2022.