Fes la teva comanda ORIGO!

La família Origo

T’obrim les portes de casa nostra i t’expliquem com som i com treballem!

Les botigues origo

Fruits Sagarra aboca l’experiència acumulada durant més de 50 anys en ORIGO, un model de botiga d’alimentació pensada per satisfer les necessitats de menjar saludable dels nostres clients.

 

Les botigues origo de Granollers, Canovelles, la Garriga i Cardedeu disposen de fruites i verdures fresques, productes de rebost (Fruits secs, llegums, cereals i arròs, làctics, salses i melmelades, oli i derivats, conserves, ous…) productes ecològics, vegans i també, aptes per a intoleràncies, tots seleccionats estrictament per la seva qualitat.

Mantenim les arrels

Vetllem perquè cada botiga tingui l’essència del poble on s’ubica i ho fem integrant a la gent del poble al projecte, contractant personal i professionals des del minut zero del municipi i, mantenint les costums i especialitats del lloc on obrim la botiga origo.

 

Per nosaltres el punt de venta és una oportunitat per acostar-li a a la gent el que som i fem… I que millor que escoltar-los i tindre’ls en compte en part de la seva confecció.

Empresa familiar i equip ORIGO

Origo forma part del grup Sagarra. Gràcies a l’experiència en el sector de l’alimentació, treballem junts per emprendre nous projectes, botigues i millores contínues. Vivim el nostre dia a dia molt més enllà d’una feina. La nostra filosofia es basa a compartir, adaptar-nos, millorar i créixer.

 

Partim de la base que tots som persones i sobretot, som persones iguals. Per nosaltres cada posició dins l’empresa és igual d’important i sabem que si lluitem tots junts, potenciem les virtuts i donem suport a les mancances de cadascú, gaudirem de la feina ben feta.