Fes la teva comanda ORIGO!

5 trucs fàcils per depurar el cos després dels Nadals !

Diseño sin título (15)

Durant la temporada de Nadal és típic menjar aliments menys saludables, grans quantitats i veure més alcohol del que estem acostumats. És per això que un cop acabades les festes és bo dur a terme accions que ajudin al nostre cos a depurar les toxines acumulades. Els aliments que ajuden a depurar el cos són considerats “aliments detox” i alguns d’ell poden ser: Les infusions i tes, verdures de fulla verda o bé aliments probiòtics!

Atents a les nostres 5 recomanacions!

  1. Beu tes i infusions: Els tes i les infusions detox solen contenir espècies com per exemple: El pebre negre, la canyella, el gingebre, el cardamom i la cúrcuma. El te verd i el te blanc també tenen grans qualitats detox, d’igual manera que les de menta i camamilla.
  2. Menja molta verdura de fulla verda: Les verdures verdes són els aliments estrella en una “dieta depurativa”. Menjar moltes verdures de fulla verda és una forma fantàstica d’ajudar a desintoxicar de manera natural el cos.
  3. Beu molta aigua: L’aigua és un netejador natural. Beure molta aigua (al menys 2 litres al dia) és una forma excel·lent de donar suport al sistema intern de desintoxicació natural del cos.
  4. Menja aliments probiòtics: Els aliments fermentats sense pasteuritzar, amb propietats probiòtiques, també són a ideals per depurar el cos.
  5. Comença el dia amb aigua i vinagre de poma: El vinagre de poma sense filtrar i té diverses propietats saludables, incloent efectes antimicrobians, antioxidants i depuratius.