11 abr. 7 aliments imprescindibles per la primavera!
La primavera és l’estació de l’any en la qual els dies comencen a ser més llargs i calorosos. Una estació que es caracteritza per una autèntica explosió de colors, aromes i bon humor! I no només en el paisatge i ambient, sinó també en el nostre cistell de la compra i hàbits alimentaris.
Consumir les fruites i verdures de cada temporada vol dir que les prendrem en el seu millor moment nutritiu i per això, al llarg d’aquesta meravellosa temporada primaveral us recomanem menjar aliments més hidratants i refrescants.
Us deixem alguns d’aquests bàsics que podreu trobar durant la primavera a les nostres botigues origo:
- Les Maduixes: Tot i que pots trobar-les durant tot l’any, és ara quan es troben en plena temporada, la qual cosa els permet que siguin molt aromàtiques i saboroses.
- L’Alvocat: Per saber si l’estem comprant en el seu punt òptim, és aconsellable prémer-lo lleugerament per sentir si la polpa és tova.
- L’Espàrrec verd: No hi ha res més primaveral a la cuina que un remenat d’espàrrecs.
- La Nespra: or. És una de les primeres fruites amb os que ens dona la primavera.
- La Carxofa: Antigreix, depurativa, amiga del nostre fetge i digestiva.
- El Pèsol: Tot i que se’n pot gaudir en qualsevol època de l’any, els pèsols són un llegum de primavera.
- El Bròquil: És un aliment important de detox.
Així que amb tots aquests superaliments, podeu fer meravelles a la cuina, gaudint d’autèntics productes de temporada!